Mediation

Bij conflictbemiddeling of mediation wordt geprobeerd om tussen twee of meer personen die een geschil hebben tot een oplossing te komen. Bemiddeling is vooral nuttig als er sprake is van verstoorde communicatie. Een onafhankelijke derde, een mediator, brengt de betrokkenen met elkaar in gesprek en probeert samen met hen te zoeken naar een werkbare oplossing. Onze mediators staan graag voor u klaar om op te treden als bemiddelaar in uw conflict.

Onze mediators zijn:
mr G.E.M.C. Reinartz (scheidingsmediator)
- mr M. Pisters – van Rooij (vFAS-scheidingsmediator)

Wilt u dat wij bemiddelen in uw conflict? Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

 

Kennismakingsgesprek
Voordat wij besluiten om uw zaak in behandeling te nemen en op te treden als bemiddelaar, vindt een kennismakingsgesprek plaats met alle betrokken partijen gezamenlijk. In een kennismakingsgesprek kunt u geheel vrijblijvend uw juridische problemen aan één van onze mediators voorleggen. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en wij brengen hiervoor geen kosten in rekening.

Tijdens het gesprek krijgt u alle gelegenheid om uw zaak toe te lichten. Aan de hand van de door u verstrekte informatie zal vervolgens in samenwerking met alle betrokken partijen en de mediator worden gezocht naar een oplossing.

Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee naar het kennismakingsgesprek en kom samen met degene waarmee u het probleem wenst op te lossen.